Konferens

och festlokal på västkustens landsbygd.

Disponentvillan

Signes erbjuder lokaler för sällskap från 2 till 50 personer. Endast 35 minuters bilfärd från Halmstad och Helsingborg, på vackra västkusten.

Våra lokaler inbjuder till inspirerande möten för såväl konferenser, fester, arrangemang, minnesstunder, företagskvällar och kundmöten.


Konferenslokaler, mötesrum, och café ligger alla i direkt kontakt med landsbygden där det finns flera möjligheter till aktiviteter och boenden. Här umgås och utvecklas ni i en lugn och rogivande miljö som tillsammans med god mat eller fika från vårt bageri gör er vistelse till mer än bara ett möte.

Historia


I folkmun har det bruna pampiga tegelhuset, mitt i Vallberga, alltid kallats för ”disponentvillan”. Den byggdes i början 1920 talet. Anledningen till det är att den, när det begav sig, disponerades av chefen för Vallberga Mejeri. 

Det har gått 32 år sedan mejeriet lades ner, men villan har inte stått tom. Det har bland annat varit en daglig verksamhet  med loppis och återbruk i fokus samt kontorslokaler för olika företag.

Vi skräddarsyr din vistelse!

Vi vill att ni ska få ut det mesta av er vistelse hos oss på Signes. Fyll i namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom kort för att skräddarsy ditt evenemang.